Dret de família. Teoria y casos

Atelier Libros, S.A.

Dret de família. Teoria y casos

Formato papel

[Disponible. 3-7 días]

antes:
35,00 €

ahora:

33,25 €

Dret de família. Teoria y casos

Atelier Libros, S.A.

Aquest llibre és un manual de teoria i casos per a l'estudi del Dret de família vigent i aplicable a Catalunya.

L'objecte d'anàlisi és el Títol tercer del llibre segon del Codi civil de Catalunya, així com la legislació estatal pel que fa a les matèries de Dret de família sobre les que l'Estat té competència exclusiva o sobre les que la Generalitat de Catalunya no ha desenvolupat la seva competència legislativa.

L'obra combina teoria i pràctica. El plantejament de casos precedeix l'exposició teòrica de la matèria que, al seu torn, va seguida dels comentaris relatius a les distintes qüestions que suggereixen els casos, els quals no es pretenen resoldre de manera incontrovertible. Si escau, aquests comentaris incorporen referències jurisprudencials, que es presenten plenament contextualitzades dins l'explicació.

Aquesta tercera edició apareix en un moment en què està en tramitació una reforma transversal del CCCat, que afectarà especialment el llibre segon. Pendents de la nova redacció que en resulti, que suposarà haver de revisar més en profunditat el manual, la present edició es limita només a esmenar errates o imprecisions que hem detectat en l'edició anterior (així, per exemple, s'ha mantingut la cronologia dels casos i el Dret aplicable en funció d'aquesta).

Formato papel

[Disponible. 3-7 días]

antes:
35,00 €

ahora:

33,25 €

FICHA TÉCNICA

  • ISBN: 978-84-19773-38-8
  • Fecha de edición:
  • Nº edición: 3
  • Idioma: Castellano Catalán
  • Encuadernación: Rústica
  • Nº páginas: 345
  • Materias: DERECHO CIVIL / Derecho de Familia /
Compartir en:

Otros libros de VVAA


Libros Recomendados