Materias


Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de Librería Lexnova.


Publicidad:

Economia mundial. Deconstruint el capitalisme global

por VV. AA

valoración
Comenta y valora este libro


pvp.28,00 €

En stock. Entrega en 24 / 48 horas


Información detallada:

Resumen del libro

El sistema econòmic actual articula de manera asimètrica les relacions productives, comercials i financeres entre països.
En aquest manual, adreçat a estudiants universitaris i persones interessades a conèixer les ciències econòmiques i socials, es troben les claus per interpretar leconomia mundial i les problemàtiques que sen deriven, exposades des dun enfocament estructural.
Després duna introducció que defineix els conceptes bàsics de la disciplina i el funcionament del capitalisme, els autors analitzen la dinàmica demogràfica, els recursos alimentaris i naturals, els models dindustrialització, la globalització productiva i levolució dels fluxos comercials i financers internacionals.
En darrer terme, aquesta caracterització del capitalisme global permet comprendre com les contradiccions que sorgeixen de lapropiació i la distribució dels recursos expliquen bona part del (sub)desenvolupament socioeconòmic i de la (in)sostenibilitat ecològica, dos dels grans reptes que avui dia ha dafrontar la humanitat.

Otros libros de Economía. Ensayo económico


Otros libros de VV. AA


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información