Materias


Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de Librería Lexnova.


Publicidad:

Comentari al llibre segon del codi civil de Catalunya

por Egea Fernández, Joan ; Ferrer Riba, José

valoración
Comenta y valora este libro

  • Editorial: Atelier Libros, S.A.
  • ISBN: 978-84-16652-56-3
  • Fecha de la edición: 07 octubre 2017
  • Colección: Grandes Tratados
  • Idioma: Castellano
  • Encuadernación: Cartoné
  • Nº Pág.: 576

OFERTA!!

antes:
55,00 €
ahora: 52,25 €

Disponible. 3-7 días


Información detallada:

Resumen del libro

Inclou les noves lleis:

-Llei 3/2017, del llibre sisè del Codi civil de Catalunya, relatiu a les obligacions i els contractes, i de modificació dels llibres primer, segon, tercer, quart i cinquè.

-Llei de voluntats digitals i de modificació del llibres segon i quart del Codi Civil de Catalunya de 14 de juny de 2017

La Llei 25/2010, del 29 de juliol, va aprovar el llibre segon del Codi civil de Catalunya, relatiu a la persona i la família. El llibre segon, dividit en quatre títols, va incorporar al Codi civil el conjunt de les normes que integren el dret de la persona (títols I i II) i el dret de família (títols III i IV). El volum que ara presentem conté un comentari de tots els articles dels títols I i II, relatius a la persona física i les institucions de protecció de la persona que combina lanàlisi exegètica i dogmàtica amb la perspectiva pràctica que proporciona la jurisprudència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i de les Audiències catalanes.

Aquest llibre és el complement al llibre Comentari al llibre segon del Codi Civil de Catalunya. Familia i relacions convivencials dajuda mútua publicat a lany 2014.

Aquests comentaris han estat elaborats per més de quaranta autors amb experiència contrastada en el dret de la persona física i les institucions de protecció de la persona, la major part dels quals professors universitaris, però també advocats, notaris, registradors i magistrats dels principals tribunals de Catalunya. Després de més de set anys de vigència de la Llei 25/2010, aquest volum dóna compte de les pautes que segueixen els operadors jurídics del país per a la seva aplicació i dels criteris interpretatius desenvolupats pels tribunals catalans. Això el fa útil no només per al estudiosos del dret civil català sinó també per als professionals que apliquen quotidianament les normes del llibre segon.


Otros libros de Comentarios al Código Civil


Otros libros de Egea Fernández, Joan


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información