Materias


Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de Librería Lexnova.


Publicidad:

Protecció de la legalitat urbanística, La

por Alsina Simal, Antoni ; Peralta Garcerá, Antoni

valoración
Comenta y valora este libro

  • Editorial: Atelier Libros, S.A.
  • ISBN: 978-84-17466-00-8
  • Fecha de la edición: 30 abril 2018
  • Idioma: Catalán
  • Encuadernación: Rústica
  • Nº Pág.: 654

pvp.83,20 €

Disponible. 3-7 días


Información detallada:

Resumen del libro

Aquest és el primer manual pràctic de protecció de la legalitat urbanística a Catalunya. És el primer volum, duna sèrie de tres, que posteriorment es complementarà amb un volum dedicat al planejament i un altre a la gestió urbanística, i que conformaran els manuals pràctics de procediments urbanístics més complets a Catalunya.

Aquest primer volum incorpora models pràctics per la tramitació de tots tipus de llicències i autoritzacions, en qualsevol tipus de sòl, que les corporacions locals poden desenvolupar en lexercici de les seves competències urbanístiques. Igualment es preveuen modelatges per lexercici de la potestat sancionadora i de restabliment de lordenament jurídic urbanístic i, fins i tot, el procediment per tal de procedir a la declaració de nul·litat i anul·labilitat de llicències.

Es tracta dun llibre i CD que incorpora tots els models dactes, informes, comunicacions i notificacions que són necessaris per a cada tipus dexpedient. Cada document incorpora les referències de la normativa aplicable i estan adaptats a la legislació vigent de procediment administratiu i a la llei 39/2015 de l1 doctubre. També inclou la més recent sentència del Tribunal Constitucional en relació al silenci administratiu en latorgament de llicències i autoritzacions.

La documentació ha estat elaborada per secretaris municipals, fet que fa que lobra tingui un caràcter eminentment pràctic.

En definitiva, es tracta duna obra imprescindible per a ajuntaments i professionals del dret i de lurbanisme a Catalunya.


Otros libros de Urbanismo y Vivienda


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información