Materias


Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de Librería Lexnova.


Publicidad:

Dret de successions. Teoria i casos. 2ª edició

por Arnau Raventós, Lidia ; Ginebra Molins, M Esperança ; Tarabal Bosch, Jaume

valoración
Comenta y valora este libro

  • Editorial: Atelier Libros, S.A.
  • ISBN: 978-84-18244-11-7
  • Fecha de la edición: 12 septiembre 2020
  • Edición:
  • Idioma: Catalán
  • Encuadernación: Rústica
  • Nº Pág.: 328

OFERTA!!

antes:
32,00 €
ahora: 30,40 €

En stock. Entrega en 24 / 48 horas


Información detallada:

Resumen del libro

Aquest llibre és un manual de teoria i casos per a lestudi del Dret civil de successions vigent i aplicable a Catalunya.

La implantació de lEspai europeu deducació superior (EEES) va comportar la reducció del temps que els Plans dEstudis del Grau de Dret dediquen a lassignatura Dret de successions, que ha quedat en alguns casos fins i tot comprimida en un únic semestre, juntament amb la de Dret de família. La complexitat tècnica de la matèria i la seva amplitud demanen materials adaptats a les necessitats del Grau. Aquest manual està concebut per ajustar-se al temps de què disposa lalumne per assimilar-ne els continguts, tot mantenint el rigor tècnic que lassignatura exigeix.

Lobjecte destudi fonamental és el Llibre quart del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les successions, per bé que els temes no saborden necessàriament seguint-ne la sistemàtica, sinó lordre que sha considerat pedagògicament més eficient.

Aquesta segona edició incorpora les novetats introduïdes per la Llei 6/2019, de 23 doctubre, de modificació del llibre quart del Codi civil de Catalunya, relatiu a les successions, per a garantir la igualtat de drets i la no-discriminació de les persones amb discapacitat sensorial, així com la jurisprudència més recent.

Otros libros de Derecho de Sucesiones


Otros libros de Arnau Raventós, Lidia


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información